Historioitsijat

Ryhmittymä Farook - kaupungista.

Description:

Ei voi varmuudella sanoa, milloin ensimmäiset Historioitsijat aloittivat toimintansa, mutta 1405 kolme velhoa ryhtyi julkisesti toimimaan Farookin kaupungissa. Heidän määränsä ei kasvanut kovinkaan paljoa seuraavien vuosien aikana, mutta vuonna 1440 heitä oli jo 12, jolloin he rakennuttivat itselleen suuren tornin. Täten vuotta 1440 kutsuttiin Tiedon Vuodeksi, jolloin Historioitsijat vakiinnuttivat asemansa Kidutetussa Maassa.

Historioitsijat eivät ole tehneet kovinkaan paljoa yhteistyötä muiden kanssa uskoen, että heidän ylivertaisuutensa vuoksi muut eivät voisikaan auttaa heitä. Onkin totta, että tarpeeksi suurta maksua vastaan he suorittavatkin erinäisiä palveluja, magian käytöstä suurempiin tutkimuksiin.

Historioitsijat keräävät tietoja varsinkin Kidutetun Maan historiasta, sen tutkimatta jääneistä paikoista, ihmisistä sekä kansoista ja jopa artefakteista, joita saattaa alueella olla. Varsinkin Kidutetun Miehen Aarre, Pelauvir – joen päässä kiinnosti heitä kovasti.

Vuonna 1501 Farookissa räjähdysmäisesti levinnyt kulkutauti aiheutti sen, että Historioitsijat eristivät itsenä ulkomaailmasta, kunnes tilanne olisi jälleen kunnossa.

Tunnetut jäsenet:

Ercan Iravan: “Ylimaagi”, “Korkein Tieto”. Historioitsijoiden perustajajäsen.

Ramazan Jafari

Tietopankki

Bio:

Historioitsijat

Aavikkosoturit II Celestino