Rantaluolan monumentti

Rantaluolasta löytyneet monumentit, joissa jonkinlaista kirjoitusta

Description:

I
“Ja tänä päivänä, Auringon Vuonna 1469, ystäväni Zak’Reh’Kan menehtyi syliini. Muistoiksi jälkipolvilleni, Nadielien aikakausi on tullut tiensä päähän. He taistelivat ylpeästi Tamwarin sotajoukkoja vastaan vuosikymmeniä sitten suurten sankareiden saattelemana.”
“En unohda, mitä urotekoja he tekivät Kidutetun Maan puolesta. Puolustivat sorrettuja, auttoivat hädänalaisia ja olivat oikeuden edessä nuhteettomia. Auringon Voima heidät siunasi kuten kaikki kylät, jotka uhmasivat Tamwarin käskyjä.”

II
“Tietäköön seuraavat sukupolvet tämä. Nadielien jälkeen Ruhtinaat tulevat ja saattavat Tiikerikuninkaat muistojemme elohon. Ajat muuttuvat, tarina pysyy samana. Kaakon petturit valtasivat maamme, mutta he eivät valtaa mieliämme. Niin kuin he tekivät meille, me teemme saman heille.”
“Varjon langettua kaupunkien ylle uutena vuosisatana kansat tulevat nöyrtymään Pimeyden Prinssin nousun myötä. Tämä olkoon rangaistuksena Nadielien poissaattamisesta Kidutetusta Maasta.”

III
“Minä näen tuhoa. Minä näen turmiota. Pelastumisen aika on valunut kansoilta aavikon hiekkaan. Ei Tulen lämpö lämmitä niin kuin ennen.”
“Sanansaattaja,
Kamuran.”

Bio:

Rantaluolan monumentti

Aavikkosoturit II Celestino